Ny blogg!

Logo

Det er en stund siden jeg har blogget her på Stilsikker nå, og det er flere grunner til det. Etter å ha brukt litt tid på å utforske hvordan jeg kunne gjøre bloggen bedre, bl.a. skrive bedre bloggposter, få en bedre struktur på bloggen og jobbe mer planlagt, fant jeg paradoksalt nok ut at jeg ikke lenger har lyst til å blogge om hovedsakelig mote og skjønnhet. Det er andre som gjør dette så mye bedre enn meg, og med den endringen som har skjedd i livet mitt, har jeg også etterhvert endret fokus.

Etter å ha bodd alene en stund nå, har jeg dessuten funnet ut at jeg må gjøre noen grep for å organisere hverdagen min bedre. Jeg er kronisk rotete og en ekspert i å utsette ting, og dette går ut over både trivsel, økonomi og tidsbruk. Etter å ha lest flere ryddebøker, bl.a. boka til Synnøve Skarbø, «Synnøves system – slik ryddet jeg meg lykkelig», har jeg blit veldig inspirert til å sette i gang mitt eget ryddeprosjekt og få bukt med både fysisk rot og andre typer rot.

Samtidig har jeg lyst til å fortsette å blogge, så jeg har rett og slett startet en ny blogg som jeg føler er med i samsvar med livet mitt slik det er nå. Jeg forsøker meg også på en ny bloggplattform, nemlig Nouw, og det blir spennende!

Det har vært gøy å blogge her på Stilsikker, men det er på tide å gå videre. Tusen takk for følget til dere som har fulgt meg her, og jeg håper at dere stikker innom den nye bloggen min og sier hei : http://nouw.com/no67

Takk for meg, og på gjensyn!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s