7 ting jeg alltid har med i håndbagasjen

Travel Essentials

Årets feriereise nærmer seg, og siden jeg både skal til Italia og Hellas, blir det noen flyturer og litt venting på flyplasser og togstasjoner. Jeg synes det er viktig at reisen blir så behagelig som mulig, og da er det noen ting jeg ikke klarer meg uten (i tillegg til lommebok og reisedokumenter).

Et varmt skjerf

Det kan bli kjølig på flyet, og da er det godt å svøpe seg inn i et mykt skjerf. Sammenbrettet funker det også som pute, hvis man trenger litt støtte for nakken eller vil ta en liten blund. Hvis man reiser fra eller til et kjøligere klima, er også skjerfet godt å ha.

Drikke

Man vet ikke nødvendigvis alltid når man får kjøpt noe å drikke, så jeg synes det er greit å ha med en flaske vann eller noe annet i håndbagasjen.

Lesestoff

En bok eller et fancy moteblad for å få tida til å gå er greit å ha med.

Mobiltelefon m/headset

For å høre på musikk på Spotify, podcaster etc. Bare husk å laste dem ned til telefonen på forhånd, det er fortsatt ikke alle flyselskaper som tilbyr wifi om bord. Headsettet fungerer også som ørepropper dersom du bare vil ha litt fred og ro.

Håndkrem

Lufta inne i flykabinen er tørr, og jeg vasker hendene hele tiden når jeg reiser, så dette er et must for meg.

Leppebalsam

Både av samme grunn som ovenfor, og siden jeg ikke bruker leppestift, gjør en farget leppebalsam nytten – man ser gjerne freshere ut med litt farge på leppene.

Solbriller

Jeg må alltid ha solbriller for hånden når jeg er ute og reiser, og de er lettest tilgjengelig i håndbagasjen. Også praktisk hvis man vil ta seg en blund på flyet eller toget, så slipper man å ta med sovemaske.

Hva er dine «må-ha» når du er ute og reiser?

(Photo: Nanne)

2 kommentarer om “7 ting jeg alltid har med i håndbagasjen

    • Nanne sier:

      Takk, takk – det har tatt meg noen år å klare å begrense meg, da 🙂 Har hatt en tendens til å overpakke både håndbagasje og koffert, men øvelse gjør mester! Ser gjerne en tilsvarende post fra deg 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s