Dette pakker jeg til ferien i år

Riktignok er det ennå nesten 3 uker til jeg reiser på ferie (jeg foretrekker å ha sein ferie), men jeg liker å planlegge god tid i forveien, spesielt når det gjelder klærne jeg skal ha med meg. På den måten unngår jeg å pakke alt for mye, og jeg blir stadig flinkere til å pakke lett. Nå klarer jeg meg godt i 3-4 uker med det jeg får plass til i en mellomstor koffert, og da er det plass til å ta med eventuelle suvenirer hjem også.

I år som i fjor går turen først til Verona der jeg skal være i 3 dager og bl.a. se en operaforestilling i Arena di Verona. I tillegg blir det litt sightseeing og muligens vinsmaking. Deretter drar jeg videre til min favorittøy i Hellas der jeg skal være i 2 uker, og der blir det alt fra å slappe av på stranda/ved bassenget til snorkling, utflukter, kafèbesøk og grillfester, og kanskje en kveld eller to på en bra restaurant.

Det betyr igjen at de klærne jeg tar med meg, må dekke mange behov. Jeg må også ta hensyn til at jeg ikke får vasket klær hver dag, og man svetter jo gjerne litt ekstra i varmen, så jeg må ha litt å bytte på. Og så liker jeg litt variasjon, det skal innrømmes.

Jeg har kommet fram til at jeg vil klare meg godt med 20 plagg og 4 par sko, samt en stor og en liten veske, solbriller og en solhatt. Det meste av plaggene kan kombineres, dermed har jeg flere antrekk å velge i, samtidig som de ikke tar så stor plass i kofferten. I realiteten pakker jeg faktisk et par plagg mindre, siden jeg kommer til å reise i noen av dem. Undertøy og toalettsaker kommer selvsagt i tillegg, men det må man jo ha med seg uansett.

 

Holiday Capsule Wardrobe Italy and Greece 2017 - version 2

 

Crossoverveske/clutch – Pieces / solbriller – Kiomi/Zalando / solhatt – Ellos / stor skinnveske – NYPD/Nelly / bikinitopp – Röhnisch / bikiniunderdel – Ellos / bikini – KappAhl / jerseykjole – Religion (gammel) / topp – River Island / singlet – H&M / singlet – Opus/Zalando / ermeløs bluse – Only (gammel) / stripete t-skjorte – Only / topp – Pieces (gammel) /bluse – H&M / lett cardigan – H&M (gammel) / shorts – Vila / skinny jeans – Pieces / boyfriend jeans – Lindex (gammel) / linjoggers – H&M / skjørt – H&M Conscious /brodert kjole – Madewell (gammel) / stripete kjole – H&M (gammel) / silkekjole – Selected Femme / maxikjole – kjøpt i Hellas (gammel) / skinnsandaler – Duffy (gamle) – espadrillos – Pavement / sandaler – Dorothy Perkins/Zalando / flipflops – Havaianas (gamle).

Hva pakker/pakket du til ferien i år?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s