Sommersminke for varme dager

En god BB eller CC-krem er perfekt til sommerbruk, ettersom den jevner ut hudtonen men likevel er lettere og litt mer transparent enn en vanlig foundation. Denne fra finske Lumene får bra omtaler, og er rimelig i innkjøp. Og så har den solfaktor 20.

 

Generate

 

Kremrouge gir litt glød i kinnene og er lett å jevne ut med fingertuppene. Ceramide Cream Blush fra Elizabeth Arden er en klassiker, men ønsker du et rimeligere alternativ kan du f.eks. prøve IsaDora Glow Stick Blusher.

Generate 2

 

Vannfast mascara er et must, og det finnes mange merker å velge i. Mitt neste kjøp blir nok Max Factors Masterpiece Mascara Waterproof.

 

Generate 3

 

Øyenskygge kommer også i kremform, og det finnes mange vannfaste varianter her også. En fordel med disse er at de ikke striper seg på øyelokkene, slik øyeskygger gjerne har en tendens til å gjøre når det blir varmt. MAC’s Paint Pot har en mengde farger å velge i. Et bra budsjettalternativ er KICKS’ Cream Eye Color.

mac

Til slutt skal vi ikke glemme øyebrynene. Spesielt hvis du (som jeg) er en av de som har vært litt iherdig med nappingen i yngre dager, eller hvis øyebrynene dine rett og slett er litt sparsomme. Det beste resultatet får du med en (vannfast) øyebrynspomade, som denne fra Milani.

A83312C01BC648A8C9D0DA5DEF8AB65F_3088431_2

 

Hvilke sminkeprodukter klarer du deg ikke uten om sommeren?

2 kommentarer om “Sommersminke for varme dager

  1. Nanne sier:

    Hei, så koselig at du kommenterer på bloggen min! Jeg har tenkt å kjøpe den selv, men har også en gammel som jeg vil bruke opp først, i likhet med deg 🙂 Det kommer en ny post om garderobeprosjektet ganske snart, håper du vil like den. God helg til deg også!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s