De beste sommersandalene

Endelig har vi fått sommerværet her nordpå også, så i helga plukket jeg fram både singleter, shorts og sommersandaler fra skapet. Jeg er egentlig veldig glad i å bruke flip-flops om sommeren, og de beste er selvsagt Havaianas, fordi de er laget av rågummi slik at sålene er naturlig støtdempende, og de blir heller ikke klamme/svette.

Nå er det imidlertid ikke alltid at flip-flops er like praktiske, f.eks. på jobben eller hvis man skal gå en del. Mine kriterier for en god sommersandal er at de skal være behagelige på foten og sitte godt, m.a.o. de må tåle en spasertur eller noen timers shopping, de må ikke bli klamme (helst skal i alle fall innersålen være av lær eller tekstil), yttersålen må ikke være for flat, glatt eller hard, og så skal de selvsagt være fine!

Her har jeg samlet et utvalg av noen kule og behagelige, lave sommersandaler som innfrir kriteriene:

Cute and comfy summer sandals
Birkenstock Mayari // Bianco // Skoringen // Tamaris // Clarks Viveca Zeal // Ecco Flash // Roots // Wildflower Vera // Marco Tozzi // Din Sko XIT // Steve Madden Donddi // Clou Kyra Cross

Hva synes du? Er det en modell du liker spesielt godt? Jeg er glad i helt enkle modeller, så jeg vurderer å kjøpe et par av de cognacfargede fra Steve Madden.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s