Hvordan bruke trenden: Ankelbuksen

En av de store buksetrendene nå i vår er ankelbuksen. Da tenker jeg på den typen bukse som stopper på eller rett over ankelbeinet, og altså ikke capribukser, som er kortere. Dette er ikke den aller enkleste buksen å kle seg i siden den kan få beina til å se kortere ut, men hvis du har lyst til å prøve trenden så finnes det måter å omgå «problemet» på. Egentlig er dette en bukselengde som kan fungere på de fleste, kanskje med unntak av hvis du har veldig korte bein. Trikset er å kunne litt om proporsjoner.

Skoene har mye å si. Høye hæler fungerer alltid, og hvis de i tillegg er «nude» og har en spissere tå, så får du full pott på visuell forlenging av beina! Flate eller lave sko fungerer også best hvis de er «nude» og har spiss tå.

En annen måte er å bruke ankelboots eller «shoe boots» som dekker åpenrommet mellom buksekanten og foten. Hvis du velger denne løsningen, er det bedre å velge fottøy i en farge som ikke avviker for mye fra fargen på buksen.

Lengden på ankelbuksene har også en del å si. For oss vanlige dødelige av normal høyde kan noen ankelbukser rett og slett bli for lange, slik at hensikten med dem – nemlig å vise anklene våre – blir borte. Finner du en bukse som ellers sitter som et skudd, få den lagt opp til riktig lengde.

Lengden på overdelen kan også bidra til å visuelt forlenge (eller forkorte) beina. En for lang topp kombinert med denne typen bukser, blir fort helt feil. Det beste er en kortere topp, alternativt en topp som du helt eller delvis har innenfor bukselinningen.

Du kan selvsagt også gi fullstendig blaffen i alt dette og bære buksene som et rent «style statement» – mote skal jo tross alt være gøy også!

Her er noen eksempler på hvordan man kan style ankelbukser:

 
 
 Nude og høyhælt (GlamRadar)


Spisst tåparti (The Classy Cubicle)
 
 Ankelboots (InStyleNews)
 
Også fint på formfulle jenter (LouHayHay)

Jeg skal definitivt prøve meg på ankelbukser i vår, deilig med et alternativ til de evinnelige smale jeansene! Hva med deg?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s