Hva du bør se etter på januarsalget

Januarsalget startet egentlig i romjulen i fjor, men det er jo januarsalget som tradisjonelt sett er det store salget før den nye sesongen. Jeg synes januarsalget er en ypperlig anledning til å supplere garderoben, forutsatt at man planlegger innkjøpene sine. Det har ingen hensikt å gå amok på salget bare fordi det er billig. Hvis du fulgte med i stilkurset i høst, skrev jeg blant annet litt om smart shopping i del III.

Dersom du vet at du har «hull» i garderoben din, altså spesifikke plagg du mangler, er dette helt klart noe du kan prioritere.

Dyrere ting som ytterplagg, vinterstøvler, skinnplagg og strikkeplagg av god kvalitet er også noe det kan lønne seg å se etter.

Om du føler at du mangler klassikere som f.eks. dressjakker, «den lille sorte» eller en pen dressbukse har muligheten til å få mye kvalitet for pengene nå.

January Sales 2015
Samsøe & Samsøe Bardot T-neck kr 1 199,- 839,30 //Tamaris ankelboots kr. 999,- 609,- // Didrikson Tilde Parkas
kr. 1 499,- 899,-// Ellos skinnskjørt med glidelås kr. 899,- 719,- // Polo Ralph Lauren kasjmirgenser kr. 2 995,- 1 198,- // Ilse Jacobsen gummistøvler kr. 1 650,- 1 029,-// Tiger of Sweden dressbukse kr. 1 299,- 779,- // Esprit kåpe kr. 1 495,-  1 121,-// InWear dressjakke kr. 1 499,- 1 049,50 // Esprit kjole kr. 799,. 479,50 // Kasmina kasjmirskjerf kr. 1 699,- kr. 650,-

Følgende står på min januarsalg-liste i år:

– Ankelboots (til erstatning for mine nåværende, som er temmelig utslitte)
– En kasjmirgenser
– En klassisk, sort kjole (LBD)
– Undertøy fra Triumph (også til erstatning for nåværende, litt slitte plagg)
– En offwhite bluse
– En collegegenser/sweater

Har du planer for årets januarsalg?

6 kommentarer om “Hva du bør se etter på januarsalget

 1. Mamma Britas matblogg sier:

  Hei! Jeg fulgte stilkurset ditt utover høsten ( og skrev en kommentar da jeg var midt inne i kurset). Da jeg var ferdig, hadde ryddet i kleskapet og sortert klærne, så gikk jeg til anskaffelse av 3 lange strikkejakker og et par ankelboots. Garderoben ble som ny! Rart å tenke på at jeg ikke hadde skjønt at jeg manglet jakker. De jeg hadde fra før var gamle, korte og litt vide og passet dårlig til de andre klærne. Nå har jeg også vært på januarsalg og anskaffet enda 2 jakker, en lang enkel bluse og 2 enkle kjoler.
  Resultatet av stilkurset er at jeg har færre klær, adskillig mer praktisk garderobe og alltid noe som passer sammen. Så tror jeg også at jeg har blitt mer bevisst når det gjelder kleskjøp. Jeg kjøper det jeg mangler og ikke noe jeg impulsivt ser at er pent.
  Sommergarderoben blir neste prosjekt. Stilkurset tok tid, men jeg gleder meg til å ta fatt på sommerklærne også!
  Takk for alle de praktiske tipsene du oss!

  Liker

 2. Karianne sier:

  Hei Brita og godt nyttår 🙂 Jeg blir så glad for at du synes at stilkurset var til hjelp, veldig gøy å høre hvordan det har gått, og jeg setter veldig stor pris på det! Kommer snart med flere innlegg om vår- og sommertrendene, og flere garderobetips:)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s