Månedens stilikon: Inès de la Fressange

Denne månedens stilikon er den franske tidligere supermodellen og designermuse Inès de la Fressange. Hvis noen virkelig personifiserer det man kan kalle moderne fransk chic, så må det vel nesten være henne!

Inès har en tydelig definert stil som er lett gjenkjennelig. Plagg hun ofte er å se i er dressjakker, skjortebluser, jeans eller smale dressbukser og flate sko og sandaler, men hun tilfører ofte noe som bryter opp den ellers klassiske stilen og unngår dermed at antrekkene blir ensformige eller kjedelige. Knallfarger, mønstre, spesielle accessoirer og paljetter på dagtid er elementer som går igjen.

I likhet med både Garance Dorè og Kate Moss, som jeg har skrevet om tidligere, satser også Inès på en enkel hårfrisyre og naturlig make-up.


KlassiskKnallfarger
Uventede detaljer
 
 
 Paljetter

Hva synes du om stilen?

2 kommentarer om “Månedens stilikon: Inès de la Fressange

  1. Mamma Britas matblogg sier:

    Veldig typisk fransk, klassisk stil. Kjempefint! Hun er en sånn fransk «gaselle», tynn og elegant. Jeg har studert et år i Frankrike, og en gang spurte jeg en av mine franske lærere hvordan franske kvinner kunne holde seg så slanke, med alle fete oster, god mat og god vin? Hvorpå han svarte ganske kontant, «franske kvinner spiser ingenting»! Alt annet du hører er bare tøv! Men vakre er de, og vakker stil har de, de franske kvinnene.

    Liker

  2. Karianne sier:

    Ja huff, tenk å bo der med alle de fristelsene i matveien og så ikke spise fordi man «må» holde seg tynn! Men stilen kan man heldigvis kopiere uavhengig av det 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s